Vi tilbyr tjenester innen nyanlegg, drift og vedlikehold av alle typer uteanlegg, blant annet:

  • Utforme landskap og tilrettelegge for nye rekreasjonsområder i naturen
  • Opparbeide og vedlikeholde hageanlegg, parker og større grøntanlegg ved private og offentlige bygninger
  • Plante- og vegetasjons arbeider

Vi tar større og mindre oppdrag, hovedsakelig for privatpersoner og borettslag. Enten du vil legge hekk og busker, eller dekorere hagen med fargerike sommerblomster, bistår vi gjerne gjennom hele prosessen. Vi kommer gladelig med tips og råd, leverer plantene etter avtale og planter dem i din hage.

Ønsker du en forandring i hagen, er vi behjelpelige med utskifting av planter, slik at hagen til enhver tid ser flott ut. Vi tilbyr også gjødsling av blomster og plen, samt utlegging av bark og underhold gjennom hele sesongen.

Med årene har vi hjulpet en rekke kunder, slik at de har fått hager de kan være stolte av.

Om du trenger hjelp til utendørs vedlikehold av uteområdene dine, kan du benytte deg av våre tjenester. Det kan være bekvemt å ha en «vaktmester» dersom du har travle dager, er mye bortreist eller om kreftene rett og slett ikke strekker til.  Vi tar på oss jobben med å føre tilsyn med hagen og uteområdene dine.

Vi tilbyr regelmessig vedlikehold og tilsyn med hage og uteområder. Dette innebærer blant annet å klippe plenen, rake løv, beskjære busker og trær, luke ugress og kjøre bort hageavfall. Vi foretar grundige høst- og vinter oppryddinger og klargjør uteområdene for sommersesongen. Vi tilpasser både arbeidsoppgavene og tilsynshyppighet etter ønske.