Wulff Trefelling AS lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle terrasser eller bygger på eksisterende. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Før arbeidet kan settes i gang er det flere ting vi må avklares og forberedelser som må gjøres. God planlegging gir deg både en terrasse som er tilpasset dine behov og et langvarig og godt resultat. Hva skal terrassen brukes til? Hvor er det hensiktsmessig å plassere den? Hvor mye vedlikehold er du villig til å utføre? Dette er med på å bestemme hva slags terrasse vi skal bygge, og hvilke terrassebord vi skal velge.
Det finnes mange varianter av terrassegulv som kan benyttes, de mest normale er vanlig trykkimpregnert eller royalimpregnert. Det finnes også andre populære terrassegulv som impregnert og beiset, kebony, varmebehandlet tre eller kompositt.
Det er viktig å tenke litt igjennom både form og størrelse før vi kommer på befaring, synes du det er vanskelig å finne gode løsninger? Vi er behjelpelige med forslag om dere skulle være usikre på hvor terrassen burde bygges eller hvordan den beste utformingen er til deres nye terrasse.